www.zentastic.eu

About us

Ons doel is om events zoals diners, bedrijfsfeesten, themafeesten, bruiloften, communie, babyborrels,... en méér om te toveren tot een unieke beleving.
Samen met ons team zorgen wij voor een fantastische aankleding. Daarbij staan persoonlijke beleving, creativiteit, betrouwbaarheid en authenticiteit centraal. 

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen, feesten & events en styling & decoraties. Wij volgen daarom altijd de laatste trends van zowel België als in het buitenland.
Graag delen wij onze passie met jullie om voor iedereen een ultieme beleving en sfeer creëren.

Expertise   

Wij zijn gespecialiseerd in events, bruiloften, feesten, diners en zakelijke evenementen. Hebben jullie speciale wensen of ideeën?

Wij helpen graag met het creëren van bijzondere en persoonlijke feestelijke gelegenheden. De styling details proberen we daarom zoveel mogelijk te voorzien van jullie eigen persoonlijke stijl en voorkeuren, als thema of seizoens gebonden.

Uniek en Persoonlijk

Veel van onze decoraties zijn met de hand gemaakt of opgeknapt. Ook maken we indien gewenst decoraties speciaal op maat waardoor je altijd een persoonlijke touch kan geven aan je event of feest. 

Trends

Onze visie voor de toekomst is dat we door het neerzetten van toffe event-stylingen graag willen bereiken dat men ook echt de meerwaarde van styling hiervan ziet. Daarbij laten we ons inspireren door de laatste trends en luisteren we naar de wensen van onze klanten die wij ieder jaar weer spreken.

Interesse? Neem dan contact op voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden.